BDC organizovao interaktivnu biznis sesiju na BURCH univerzitetu - mart 2018 - International Burch University

BDC organizovao interaktivnu biznis sesiju na BURCH univerzitetu – mart 2018

Dok je govorila o toj temi, gospođa Jasmina je objasnila našim studentima šta je posao jednog brokera prodaje, koje sposobnosti svaki broker treba imati, ali također i koji su to problemi sa kojima se broker prodaje susreće obavljajući svoj posao.

Jasmina Kriještarac je također istakla da prodaja uveliko zavisi od pristupa ljudima i da svaki prodavač mora razumijeti psihologiju ljudi. Naša gošća je podijelila sa studentima iskustvo koje je stekla radeći za njemačku kompaniju koja prodaje struju i gas njemačkim kupcima. Kroz prezentaciju Jasmina se često osvrtala na svoju knjigu za koju je kako ona kaže najveću motivaciju pronašla posmatrajući svog supruga koji je iskusni prodavač.

Studenti su bili jako zainteresovani za ovu temu i postavili su nekoliko pitanja našoj gošći o kompaniji gdje radi i različitim situacijama u kojima se jedan broker prodaje može pronaći.

Na kraju, profesor i mentor Studentskog Poslovnog Kluba, Ensar Mekić, izrazio je veliku zahvalnost, te je sadašnja predsjednica kluba Adha Drugović dodijelila zahvalnice i poklone našim gostima.

Jasmina je donirala nekoliko primjeraka svoje knjige našoj biblioteci.