Prečice

Oct 02, 2013

Prijavite se na PR Arenu

I ove godine Internacionalni Burč univerzitet je prijatelj projekta PR Arena.


Treća internacionalna konferencija za studente o upravljanju komunikacijama i odnosima s javnošću i ove godine spaja najbolje iz teorije i prakse dovodeći stručnjake iz regiona da sa mladim ljudima podijele svoja iskustva. Sada već prepoznatljiv, edukativan brend, PR ARENA International postaje i sinonim za inovativno, kreativno i interaktivno učenje koje je vrijedno Vašeg vremena.

Konferencija će se održati u Sarajevu 19. i 20. oktobra 2013. godine. Studenti iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore i Makedonije imat će priliku da prisustvuju interaktivnim predavanjima vrhunskih stručnjaka. Cilj PR ARENE International jeste da educira mlade ljude kroz praktične primjere kao i da omogući networking odnosno međusobno zbližavanje i razmjenu iskustava studenata te studenata i predavača.

Kako društveni mediji postavljaju nove imperative u oblasti PR-a i marketinga, realizacija odnosa s javnošću u industriji zabave, krizno komuniciranje samo su neke od tema o kojima će sudionici biti u prilici da čuju na najvećoj konferenciji za studente o odnosima s javnošću i upravljanju komunikacijama, trećoj PR ARENI International.

„Drago nam je da su studenti iz čitave regije prepoznali PR ARENU kao događaj na kojem mogu ostvariti najbolju praktičnu nadogradnju teorije. Možemo spomenuti da ćemo u oktobru ugostiti predavače kao što su Nikola Jovanović, talent and music manager MTV Adria, Nemanja Milenković, PR manager EXIT Festivala i druge vrsne stručnjake. Osim što studenti mogu čuti korisna predavanja, bit će u prilici družiti se i steći nova prijateljstva, što je i slogan konferencije „Connecting in motion“, rekao je, najavljujući PR ARENU International, predsjednik Organizacijskog odbora i direktor Apriori komunikacija, gospodin Igor Kraišnik.

Više informacija možete pronaći na web stranici projekta www.prarena.ba, kao i na službenoj Facebook stranici www.facebook.com/PRArenaInternational na kojoj se svi zainteresovani mogu i prijaviti.

Kotizacija za treću PR ARENU International iznosi 35 KM, a u cijenu je uključen i snack pack.