Prečice

Kompanija EMC d.o.o. objavljuje oglas za posao
Aug 28, 2015

Kompanija EMC d.o.o. objavljuje oglas za posao

U skladu sa projektom Federalnog zavoda za zapošljavanje ,, Program sufinansiranja zaposljavanja i sufrnansiranja sticanja prvog radnog iskustva 2015" koji ima za cilj sticanje prvog radnog iskustva za mlade nezaposlene osobe, kompanija EMC d.o,o. objavljuje oglas za popunu radnih mjesta:


Inženjer Elektrotehnike  -2 izvršioca 

Kvalifikacije: 

VSS informatičkog smjera, poznavanje aktivnih mrežnih  uređaja,  mrežnih  protokola, visok stepen poznavanja rada na računaru, poželjno  posjedovanje relevantnih certifikata iz oblasti IT-a odgovornost i smisao za rješavanje tehničkih  problema visoka motivisanost za rad na tehničkom području, sposobnost za timski rad i usvajanje novih tehnologija. Poželjno  radno iskustvo ili bilo kakav oblik prakse  kao i poznavanje Engleskog jezik

 

Prijavljeni kandidati se moraju nalaziti na evidenciji službe  za zapošljavanje  Kantona Sarajevo, ukoliko se ne nalaze  trebaju biti spremni da izvrše  prijavu, kako bi mogli ući u ovaj program zapošljavanja. 

 

Zainteresovani kandidati trebaju dostaviti biografiju isključivo  na e-mail [email protected] (subject:,,pozicija za koju se aplicira")

Sa odabranim kandidatima će se obaviti razgovor.