Prečice

Centar za društvena istraživanja dobitnik zahvalnice Pravnog fakulteta u Tuzli
Dec 17, 2014

Centar za društvena istraživanja dobitnik zahvalnice Pravnog fakulteta u Tuzli

Delegacija Internacionalnog Burč univerziteta na čelu sa rektorom, prof. dr. Mehmet Uzunoğluom, i direktorom Centra za društvena istraživanja pri univerzitetu, Esadom Oručom, 12. decembra je prisustvovala svečanoj akademiji povodom obilježavanja desetogodišnjice postojanja Pravnog fakulteta Univerziteta u Tuzli.


Ovom prilikom u ime Pravnog fakulteta u Tuzli, dekan prof. dr. Izudin Hasanović partnerima je uručio zahvalnicu za pomoć i doprinos radu, između ostalih Centru za društvena istraživanja, koju je primio ju je rektor prof. dr. Mehmet Uzunoğlu. Dekan Hasanović i rektor Uzunoğlu su istakli da je ovo samo početak zajedničke saradnje i da u budućnosti očekuju još veći broj zajedničkih aktivnosti.


Pored dodjele zahvalnica, u svečanom dijelu prisutnima su se obratili i prof.dr. Enver Halilović, rektor Univerziteta u Tuzli i prof.dr. Izudin Hasanović, dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Tuzli, kao i mnogi istaknuti profesori koji su izrazili svoju zahvalnost svima koji su na bilo koji način doprinijeli radu Pravnog fakulteta u protekli deset godina, te najavili nove projekte fakulteta u budućnosti.