Prečice

Prijemni ispit za stipendiju.


Nedjelja, 25. mart 2018.

CEC Ljetna škola 2015 je počela
Aug 03, 2015

CEC Ljetna škola 2015 je počela

Centar za cjeloživotno učenje (CEC) BURCH univerziteta započeo je program nastave engleskog jezika i pripreme studenata za njihov akademski izazov


Oko 40 studenata različitih nacija sudjelovat će u ljetnoj školi koja će ih pripremiti za studije na engleskom jeziku u Bosni i Hercegovini ali i inostranstvu. 

Studenti će biti podijeljeni u manje grupe, prema stepenu znanja koje posjeduju, a nakon toga suočit će se s intenzivnim učenjem od 200 sati koje obuhvata: čitanje, pisanje i izgovor. Ovaj pristup učenju uveliko povećava znanje. 

"Jako cijenimo naše kandidate, stoga će se profesori potruditi da na što lakši i efikasniji način prenesu znanje na naše studente kako bi iz ljetne škole izašli s maksimalnim vještinama iz oblasti  engleskog jezika", kazao je Damir Topalović PR manager Centra. 

CEC ima dugogodišnje iskustvo u pripremi kandidata iz različitih oblasti i vještina, bilo da govorimo o jeziku, SAT, TOEFL, IELTS ili nekom drugom međunarodnom ispitu. Centar je također službeni partner British Council-a.