Prečice

Profesor Malcolm Duerod učesnik vodeće StartUp Konferencije u Evroaziji
Aug 19, 2015

Profesor Malcolm Duerod učesnik vodeće StartUp Konferencije u Evroaziji

Profesor Malkolm Duerod pozvan je kao amasador zemlje na prestižnu StartUp Konferenciju u Istanbulu.


 Malkolm će na ovoj velikoj Konferenciji predstaviti Bosnu i Hercegovinu i BURCH Univerzitet u najboljem svjetlu. Na Konferenciji će biti u ulozi žirija, mentora, pomagat će studentima i razmjenjivat će iskustva sa ostalim gostima iz Azije, Bliskog istoka, istočne Evrope ali i Amerike, odakle inače Profesor  dolazi.

Ovo je vodeća StartUp  Konferencija Evroazije koja okuplja  sve velike  sturtUp   i internetske kompanije, poslovne partnere i investitore na jednom mjestu. Ovo je odlična prilika za nove poslovne poduhvate, ideje ali i nove investitore. Konferenciju čine profesori, poduzetnici, direktori, programeri i investitori. Ukupan broj posjetitelja bit će 1500+ od čega 100+ startup-a,  200+ VCs & Angel Investors, 50+ govornika, 40+ različitih zemalja, 100+ odabranih StartUp-a i 200+ investitora.

U samom finalu Konferencije članovi žirija izabrat će tri najbolja StartUp-a koja će biti nagrađena.

Konferencija će trajati od 3 do 5 Oktobra u Istanbulu u konferencijskoj dvorani  „Istanbul Lütfi Kırdar".

Istanbul Lütfi Kırdar  smješten  je u srcu Kongresne doline,  ima kapacitet da ugosti sve vrste konferencija, izložbi, koncerata,  sajmova ili drugih velikih događaja. Hala ima pogled na Bosfor i prekrasan luksuzni i elegantno opremljeni restoran. Hotel ima pet zvjezdica i nalazi se na idealnoj lokaciji koja pruža mogućnost brzog transporta u ostale dijelove grada.

Našem Profesoru želimo sretan put i mnogo uspjeha.

Za više informacije posjetite: http://startupistanbul.com/