Prečice

Uručeni certifikati za deveti ciklus kurseva
Jan 22, 2015

Uručeni certifikati za deveti ciklus kurseva

Kandidatima koji su uspješno završili test nakon okončanja jezičkih kurseva pri Centru za cjeloživotno učenje uručeni su certifikati 21. januara 2015.godine.


Centar za cjeloživotno učenje (CEC) organizovao je malu svečanost kako bi čestitali uspješnim kandidatima i saznali više o njihovim iskustvima i učenju na kursevima engleskog i bosanskog jezika.

Mr. sc. Edin Smajić zahvalio se kandidatima koji su odabrali kurseve koje organizuje CEC, i upoznao ih sa novim standardima koje će CEC primjenjivati nakon potpisivanja sporazuma o saradnji sa British Council-om u Bosni i Hercegovini.

Tokom razgovora, kandidati su izrazili želju da nastave sa višim nivoom kurseva i zahvalili se CEC timu za odličnu organizaciju, koja uključuju je i kompetenciju profesora.

U februaru se očekuje certificiranje polaznika kursa njemačkog jezika, kao i engleskog A2 stepena.

Da podsjetimo, 10. ciklus CEC kurseva počinje u drugoj polovini februara, a svi kandidati koji se upišu u januaru imaju 10% popusta. Za više informacija pratite Facebook stranicu Centra za cjeloživotno učenje i web stranice http://cec.ibu.edu.ba/