Prečice

4. Forum o domaćoj proizvodnji u organizaciji studenata Bosne i Hercegovine
May 05, 2016

4. Forum o domaćoj proizvodnji u organizaciji studenata Bosne i Hercegovine

13. maj, Privredna komora Republike Srpske, Banja Luka


Studentski Poslovni klub BURCH univerziteta, ove godine, organizuje četvrti po redu Forum o domaćoj proizvodnji koji će se održati 13. maja tekuće godine u Banjoj Luci u prostorijama Privredne komore Republike Srpske sa početkom u 10 sati.

Forum o domaćoj proizvodnji ove godine će se realizovati u saradnji sa Univerzitetom Apeiron, Privrednom komorom Republike Srpske, Privrednom komorom Federacije Bosne i Hercegovine, Udruženjem „Kupujmo i koristimo domaće – kvalitetno proizvedeno u BiH“.

Tema panel diskusije 4. Foruma o domaćoj proizvodnji je: „Kvalitet – Recept za uspjeh“. U panel diskusiji će učestvovati predstavnici privrednog sektora kao i predstavnici  vladinih i nevladinih organizacija (Vitaminka, Bimal, Agencija za sigurnost hrane u BiH i Udruženje „Klub potrošača“).

Nakon panel diskusija, planirana je i posjeta Vitaminki i Univerzitetu Apeiron.

Četvrti Forum o domaćoj proizvodnji prati i najveća Kampanja mladih  Bosne i Hercegovine u sklopu koje mladi ljudi širom naše zemlje, putem društvenih mreža promovišu domaće proizvode.

Pozivamo Vas da Vašim prisustvom date podršku i budete dijelom ove omladinske priče koja za cilj ima probuditi svijest građana o kupovini domaćih proizvoda.