Prečice

Adisa Ošijan održala radionicu o pisanju CV-a na Burch univerzitetu
Jan 11, 2017

Adisa Ošijan održala radionicu o pisanju CV-a na Burch univerzitetu

U organizaciji asocijacije studenata Edukacijskog fakulteta – Students' Asociation of Faculty of Education – Internacionalnog Burch univerziteta, održana je interaktivna prezentacija i radionica: "Kako da Vaš CV postane Vaša štela?''


Gost predavač bila je Adisa Ošijan, dugogodišnja volonterka, učesnica raznih seminara i konferencija, te je danas na najbolji mogući način prenijela svoje znanje i vlastito iskustvo vezano za CV, motivaciono pismo i intervju za posao. Učesnicima radionice je predočeno kako i na koji način najlakše savladati, prema potrebama konkursa, kreiranje CV-a, motivacionog pisma, molbe za posao, te kako da se najbolje spreme za intervju za posao.

Učesnici su imali priliku da obnove svoje postojeće znanje, ali su i naučili mnogo novih stvari koje će im zasigurno biti od velike važnosti za njihovo buduće apliciranje za neku stipendiju ili posao.

Po završetku radionice smo se zahvalili našoj gošći, te smo ispred SAFE-a i Burch univerziteta dodijelili zahvalnicu i skromni poklon, a dogovorena je i daljnja saradnja.