Prečice

Dr. Eddie Čustović i Ervin Sejdić Ph.D. Zaposleni kao Vanredni profesori na Burch univerzitetu
Jun 07, 2017

Dr. Eddie Čustović i Ervin Sejdić Ph.D. Zaposleni kao Vanredni profesori na Burch univerzitetu

Kadrovsko pojačanje na Burch univerzitetu.


Ponosni smo što možemo objaviti i podijeliti predivnu vijesti sa svima vama da su dr. Eddie (Edhem) Čustović, rođeni Bosanac, je interdisciplinarni istraživač ljudi pred kojima je karijera, kao i voditelj istraživanja/investigacija za kompanije koje imaju više vlasnika, te poznati professor LaTrobe univerziteta u Australiji, and Ervin Sejdić, Ph.D., naučnik kojem je predsjednik Obama uručio nagradu na Katedri za Elektroniku, Swanson School of Engineering, UPitt Odsjek za bioinženjering, Swanson School of Engineering Odsjek za biomedicinsku informatiku , Medicinski fakultet Intelligent Systems programa, Kenneth P. Dietrich School of Arts and Sciences pomoćnik direktora, RFID Centar izvrsnosti, postali naši vanredni profesori.

Ova odluka i korak uprave Burch univerziteta će nadalje kvalitativno poboljšati profesorski kadar i učinit će Burch još prepoznatljivijom institucijom gdje je kvaliteta izabrana kao imperativ u cjelokupnom radu.

Koristimo ovu priliku da izrazimo najsrdačniju dobrodošlicu našim novim cijenjenim kolegama a ovim putem izražavamo i veliku zahvalnost obojici zato što su izabrali Burch kao jednu od svojih domicilnih ustanova.