Prečice

Profesori i studenti BURCH univerziteta na BETAPITCH-u u Mostaru - SPARK događaj
Aug 23, 2017

Profesori i studenti BURCH univerziteta na BETAPITCH-u u Mostaru - SPARK događaj

Nekoliko inkubatorskih timova sa Burch univerziteta otputovat će 8. septembra u Mostar kako bi bili dio prvog međunarodnog događaja za startup inovacije u Mostaru. Malcolm Duerod, viši asistent na BURCH univerzitetu, također je glavni govornik 8. septembra na BETAPITCH događaju u Mostaru, sa temom "Izgradnja DNK inovacija u mladeži BiH".


Prvi međunarodni događaj za startup inovatore održat će se 7. i 8. septembra u Mostaru, u gradu koji će na dva dana postati regionalni centar startup inovacija, sa 10 pažljivo odabranih startupa koji će se predstaviti na događaju BETAPITCH u glavnoj dvorani Kosače. Odabranih 10 takmičit će se za putovanje u Berlin, za učešće u BETAPITCH Global događaju i mrežu sa učesnicima međunarodne startup scene na Dan investitora 11. novembra 2017.

BETAPITCH je međunarodno takmičenje startupa koje pokreće betahaus. Godišnje takmičenje održano je u 14 tehnoloških prijestolnica u 2016. godini, što je dovelo do BETAPITCH globalnog finala održanog u betahausu u Berlinu.

SPARK je napredna digitalno-tehnološka akceleratorska platforma posvećena regionalnim startupima i projektima naručenim od strane vodećih europskih kompanija. Korisnici su mladi ljudi koji vole da uče i stječu nove vještine, inženjeri koji rade i razvijaju vlastita  hardverska i softverska rješenja, preduzetnici sa novim poslovnim idejama i postojećim kompanijama kojima je potrebna pomoć u oblastima koje nisu povezane sa njihovim osnovnim poslovanjem.


Prijavite se da biste pokrenuli startup do 25. augusta: https://goo.gl/zexxu2

 

Za više informacija posjetite https://betapitch.spark.ba/