Prečice

IBU parter i suorganizator FinConf 2019
Nov 14, 2018

IBU parter i suorganizator FinConf 2019

Zadovoljstvo nam je najaviti 4. godišnju FinConf konferenciju koja će se održati u Sarajevu 25. i 26. aprila 2019. godine na Internacionalnom BURCH univerzitetu.


Nakon izuzetnog uspjeha prošlogodišnje konferencije, s ponosom najavljujemo FinConf 2019. Također, veliko nam je zadovoljstvom da podijelimo ovu najavu sa našom zajednicom, te sa preko 1200 stručnjaka za financijske usluge. Internacionalni BURCH univerzitet je ovogodišnji partner i suorganizator.

FinConf konferencija će ponovo okupiti vodeće aktere i stručnjake tokom dva dana razmjene iskustava, panel diskusija, prezentacija i networking-a.

I ove godine organizovane su sesije s naglaskom na nove trendove, praktične primjene i trenutne poslovne prilike u različitim sektorima, uključujući Blockchain, Open Banking, Payements, Banking Regulations, RegTech, FinTech i mnoge druge.

Konferencija će okupiti najveća imena i kompanije sa osvrtom na najinovativnije modele i strategije u financijskim uslugama. FinConf 2019 predstavit će niz panela s aktuelnim temama, tehnološkim razgovorima i najnovijim trendovima uz izlaganja vodećih regionalnih i svjetskih stručnjaka.

Ne propustite ovu priliku da sudjelujete u jedinstvenom događaju posvećenom inovacijama u financijskim uslugama!

Više informacija možete pronaći na linku.