Prečice

Internacionalni BURCH Univerzitet kao učesnik na RENEXPO® BIH
Oct 15, 2018

Internacionalni BURCH Univerzitet kao učesnik na RENEXPO® BIH

Međunarodni sajam energetike, voda i okoliša - RENEXPO® BIH, po peti put u Sarajevu


Peti međunarodni sajam energetike, voda i okoliša - RENEXPO® BiH, u Sarajevu će 24. i 25. oktobra / listopada biti glavno stjecište biznis lidera, donosilaca odluka, domaćih i inostranih stručnjaka u oblasti obnovljive energije, energetske efikasnosti, upravljanja vodama, ekologije i ekonomije.

Istaknuti sajamsko- konferencijski događaj, fokusiran na unapređenje ulaganja u BiH, će biti otvoren u savremenom kongresnom centru hotela Hills, i omogućiti učesnicima modernu i efikasnu promociju, kao i brojne susrete, razmijenu znanja i iskustava sa više od 2000 stručnih sajamskih posjetilaca i 700 učesnika konferencije.

Oko 80 inostranih i domaćih kompanija će imati priliku predstaviti napredna rješenja, tehničku opremu, poslovne i finansijske modele  u oblasti:
energetske efikasnosti, korišćenja prirodnih resursa, infrastrukture vodonsabdijevanja i otpadnih voda, upotrebe otpada, kao i aspekte za unapređenje ekoloških i ekonomskih standarda.

Konferencija ide u korak sa zahtjevima tržišta i vjesnik je novih trendova kao što su:
održivi transport, grupno finansiranje - Crowdfunding, sistem energetskog menadžmenta u BiH.

RENEXPO® Bosne i Hercegovine je idealna prilika za povezivanje BH tržišta sa inostranim investitorima i daje uvid u važne tržišne informacije.

Organizator sajma, njemačka grupacija REECO omogućila je besplatan pristup sajmu i konferencijama, uz online registraciju.
Više informacija na web stranici:  www.renexpo-bih.com