Prečice

Posjeta predstavnika Deloitte BIH kompanije
Dec 28, 2018

Posjeta predstavnika Deloitte BIH kompanije

Predstavnici Deloitte kompanije BiH su u četvrtak, 20. decembra održali prezentaciju za studente Odsjeka za menadžment.


Profesori Fakulteta za ekonomiju i društvene nauke Internacionalnog BURCH univerziteta ugostili su predstavnike različitih odjela kompanije Deloitte BiH: Anida Pozder (revizija), Lamija Bibezić i Peđa Sarajlić (savjetovanje), Merima Džaferović (porez, pravo i BPS),  Merima Tvrtković (HR) i  Elma Delalić (marketing).

Gosti su govorili o kompaniji, kulturi i svakodnevnim radnim obavezama kroz primjere i radionice. Imajući u vidu da su iz različitih odjela, objasnili su različite aspekte i odgovornosti svojih radnih mjesta. Ove interaktivne sesije bile su usmjerene prvenstveno na upoznavanje studenata s gore navedenim profesijama, radnim obavezama i okruženjem u ovoj velikoj kompaniji.

S obzirom da su studenti izrazili veliko zadovoljstvo ovakvom vrstom događaja, saradnja će se nastaviti u vidu novih obuka i interaktivnih radionica.Professors from the Faculty of Economics and Social Sciences of the International BURCH University welcomed representatives from various departments within a Deloitte BIH