BURCH univerzitet marketing tim učestvovao na 4. Sajmu srednjih škola i fakulteta u Tešnju - International Burch University

BURCH univerzitet marketing tim učestvovao na 4. Sajmu srednjih škola i fakulteta u Tešnju

”Ovo je do sada najposjećeniji Sajam uzimajući u obzir broj izlagača. Želja nam je da mladim ljudima na jednom mjestu pokažemo sve mogućnosti koje imaju kada je u pitanju izbor daljnjeg obrazovanja i usavršavanja. Vjerujem da će na ovaj način donijeti kvalitetnije odluke. Ujedno, mislim da je ovaj Sajam vrlo važna stvar i nastojat ćemo da osnažimo prisustvo ostalih poslovnih subjekata tj. poslodavaca koji stvarno zapošljavaju ove mlade ljude”, istakao je Suad Huskić, načelnik općine Tešanj, čija se domaćinska srdačnost mogla osjetiti tokom trajanja cijelog sajma.

Učenici  i roditelji su danas dobili priliku da prikupe sve željene informacije, te da već i riješe svoje nedoumice u izboru profesije i zanimanja. 

Odlična organizacija ovog sajma je bila zaokružena zajedničkim svečanim ručkom gdje su svi učesnici imali priliku bolje upoznati jedni druge kao i podijeliti iskustva.