Dobrodošlica brucošima u novu akademsku 2016./2017. godinu - International Burch University

Dobrodošlica brucošima u novu akademsku 2016./2017. godinu

1

1

Prof. Dr. Teoman Duman, rektor BURCH univerziteta, otvorio je ceremoniju prijema brucoša u novu akademsku 2016./2017. godinu.

„Dragi studenti, velika mi je čast i zadovoljstvo poželjeti vam dobrodošlicu u BURCH porodicu. Osim zadovoljstva što ste izabrali nas i ukazali nam povjerenje osjećamo odgovornost i obavezu da vaše dosadašnje znanje unaprijedimo i učvrstimo ali vas i mentorišemo u novim oblastima kako kroz teoriju tako i praktičnu nastavu. Zadovoljstvo mi je predstaviti naš mentorski sistem, u sklopu kojeg imate vrhunske stručnjake iz oblasti koji su vam svakodnevno na raspolaganju. Kao rektor BURCH univerziteta želim vam uspješnu akademsku godinu.“

Nakon obraćanja rektora, prisutnima su se obratili i dekan za studente, Admir Salihagić kao i Prof. Dr. Ešref Kenan Rašidagić koji su svojim govorom motivisali studente te im predstavili nastavne i vannastavne aktivnosti BURCH Univerziteta.

Adi Arnautović, student druge godine Informacionih tehnologija BURCH univerziteta, novim kolegama ispričao je svoje iskustvo i uputio nekoliko savjeta za uspješno obrazovanje i vannastavne aktivnosti koje su posebno interesovale ovogodišnje brucoše.

Uspješan rad i dobre rezultate želimo svim studentima BURCH Univerziteta!