U organizaciji BDC-a predstavnici eMedia Patch održali interaktivnu biznis sesiju na BURCH Univerzitetu - International Burch University

U organizaciji BDC-a predstavnici eMedia Patch održali interaktivnu biznis sesiju na BURCH Univerzitetu

Dok su gosti BURCH univerziteta, Amra i Vedad,  govorili o temi jedinstvenosti eMedia Patcha u digitalnom oglašavanju objasnili su našim studentima šta je to digitalni marketing i kako funkcioniše, ko su glavni akteri u svijetu digitalnog marketinga i šta to čini eMedia Patch jedinstvenim i odvaja ih od ostalih kompanija u istoj branši.

Amra Sadiković je istakla važnost tima za poslovni razvoj u njihovoj kompaniji, šta je njihov posao i zašto su oni bitan faktor u svakoj kompaniji danas. Naši gosti su podijelili sa studentima njihovo iskustvo koje su stekli na njihovim poslovnim putovanjima u Americi, ali i u drugim dijelovima svijeta. Također, Amra i Vedad su dali našim studentima savjete kako da napišu uspješan email i kako da zaključe posao.

Studenti su bili jako zainteresovani za ovu temu i postavili su nekoliko pitanja našim gostima o kompaniji i digitalnom marketingu kao zasebnoj disciplini danas.

Na kraju, viši asistent i mentor Studentskog Poslovnog Kluba, Ensar Mekić, izrazio je veliku zahvalnost, te je sadašnja predsjednica kluba Adha Drugović dodijelila zahvalnice i poklone našim gostima.