Studentski Poslovni Klub organizovao interaktivnu biznis sesiju na BURCH Univerzitetu - International Burch University

Studentski Poslovni Klub organizovao interaktivnu biznis sesiju na BURCH Univerzitetu

17795

17795

Dok su govorile o toj temi, obje su spomenule kako je za njih kultura unutar organizacije jednaka marketingu, te da istu smatraju jednom od njihovih najboljih osobina, na kojoj konstantno rade, te na koju su ponosni.

Azra Sarić je istakla da ljudi unutar organizacije stvaraju kulturu te da svaka individua dopsinosi svom okruženju. Dakle, svi zposlenici  treba da svojim uvjerenjima, stavovima i svojim ponašanjem budu u skladu sa kompanijom, te da kompanija treba da bude „ona prava“ za zaposlenike. Dina Šeremet naglasila je da je veoma važno dijeliti uspjehe i težnje interno,unutar kompanije, zaključujući da je to ono što treba da se prikaže eksterno uz pomoć marketinga.

Predavači su zajedno sa studentima zaključili da Mistral, kao i BURCH promovišu porodičnu atmosferu, te da obje organizacije teže toj vrsti posvećenosti.

Na kraju, profesor i mentor Studentskog Poslovnog Kluba, Ensar Mekić, izrazio je veliku zahvalnost, te je sadašnja predsjednica kluba Adha Drugović dodijelila zahvalnice i poklone našim gostima.

Studenti su također rekli kako Mistralove uposlenike svojim prijateljima zbog njihove spremosti da uvijek odgovore pozitivno na poziv studenata, te da dođu u posjetu i pdijele svoje znanje.